Parkeren Amstelveen - Goedkoop en veilig

Bouwerij 88, 1185 XX Amstelveen, Nederland

Best Western Plus Amstelveen

Boek direct

Lid sinds Aug '20

2.00

2.50

24/7 toegang

Beschrijving parkeerplaats

Welkom op de parkeerplaats van Best Western Plus Amstelveen! Een zeer veilige overdekte parkeerplaats in de buurt van het winkelcentrum Westwijk en het winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen, met een gegarandeerd aangename parkeerervaring. Deze parkeerplaats in Amstelveen ligt op loopafstand van een bus met een rechtstreekse verbinding naar de luchthaven Schiphol, waardoor het geschikt is als uw parkeerplaats bij Schiphol!



Bovendien is deze parkeerplaats ideaal als u Amstelveen wilt verkennen of het Amstelveen Stadshart wilt bezoeken, omdat het mogelijk is om fietsen te huren bij het hotel. Enkele andere attracties in de omgeving zijn het Cobra Museum, Floriworld en het Amsterdamse Bos.



Gratis parkeren in Amstelveen is lastig. Je bent van harte welkom om te parkeren bij het Best Western Hotel, zelfs als u geen hotelgast bent. Reserveer vooraf uw parkeerplaats in Amstelveen en wij garanderen een veilige parkeerplek op deze handige locatie in Amstelveen.


Waarom kiezen voor deze parkeerplaats in Amstelveen?

  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Veilig! Met een 24/7 receptie en videobewaking
  • De receptie bij Best Western staat klaar om u te assisteren indien nodig
  • Twee EV-laadpunten beschikbaar (maximale hoogte 1,8 meter)


Als u parkeert via Mobypark, ontvangt u ook 10% korting in het restaurant en de bar van het hotel, evenals korting als u gebruik wilt maken van het fitnesscentrum van het hotel.

Toegang

Ga naar de achterkant van het hotel, druk op de knop en zeg dat je van Mobypark bent, noem je naam en boekingsnummer. Dan zal het personeel bij de ingang je binnenlaten.

Kenmerken

Boek direct SUV formaat Gehele dag toegang Bewakingscamera Toegankelijk voor minder validen Verlicht Elektrisch oplaadstation

25 Reviews